7266

Rekordstort intresse för GSTC2024

Sammanfattning

Rekordstort intresse när den globala kongressen för hållbar turism - GSTC2024, går av stapeln på Kungliga Djurgården 23-25 april 2024. Global Sustainable Tourism Council arrangerar kongressen i Sverige för första gången och över 200 personer från 35 länder har anmält sig till kongressen - en historiskt hög siffra.

Vi på Kungliga Djurgårdens Intressenter är stolta över att den globala kongressen GSTC2024 går av stapeln här hos oss på Djurgården den 23-25 april 2024. Det är Global Sustainable Tourism Council som för första gången arrangerar kongressen i Sverige. Nu kan vi glatt meddela att över 200 personer från 35 länder redan har anmält sig till kongressen. Det är en historiskt hög siffra. Fortfarande finns det platser kvar så skynda skynda att anmäla dig!

Engagemanget för hållbarhet går långt tillbaka på Kungliga Djurgården. Att tänka långsiktigt är naturligt på en plats som denna. Under pandemin sökte vi efter nya sammanhang för att utveckla vårt arbete. Den struktur som GSTC:s globala kriterier för hållbara destinationer ger, och de nätverk man därmed får, har varit ovärderligt för oss. Efter ett års hårt arbete erhöll vi Green Destinations Platinum Award 2022. Det är därför extra glädjande att vårt fokuserade arbete till dels bidragit till att Visit Sweden, Tillväxtverket, Visit Stockholm och vi kunnat locka den prestigefyllda kongressen hit.

Under GSTC2024 i april kommer deltagarna att få ta del av en inspirerande mix av föreläsningar, workshops och paneldebatter. Teman som klimat- och miljöanpassning, engagemang för lokalsamhället och innovativ företagsutveckling kommer att sättas i centrum. Med framstående talare från världens alla hörn – ja, ledande röster inom hållbar turism, är kongressen en unik möjlighet att lära, inspireras och nätverka.

Vi på Kungliga Djurgårdens Intressenter är dedikerade till att bjuda på härliga och hållbara upplevelser. Genom vårt samarbete med Visit Sweden, Stockholm Business Region, Tillväxtverket och massor av hårt arbetande och engagerade kollegor inom besöksnäringen strävar vi efter att vara en ledande kraft för hållbart resande. Världskongressen är en möjlighet för oss och för fantastiska kollegor i hela landet att visa detta.

Boka din plats redan idag på GSTC2024 – för visst ses vi här?