665

Gröna Lund får pris för Årets bästa HR-team

Gröna Lund anställer cirka 1 500 medarbetare varje år och många av dom är ungdomar som tar sina första steg ut på arbetsmarknaden. Det ställer extra stora krav på att arbetsgivaren är både flexibla, innovativa och lyhörda. Precis av den anledningen vann Gröna Lunds HR-team priset ”Årets bästa HR-team” 2020. Nu är det prisbelönta teamet i full gång med att rekrytera nya medarbetare inför sommaren 2021!

Priset för ”Årets Bästa HR-team” delades ut på Human Growth Award i Stockholm. Priset delas ut av Wise Group, där de för 2020 hade 37 nominerade bidrag att ta ställning till. Och det var en stolt och lycklig HR-avdelning från Gröna Lund som gick upp på scenen på Rival för att ta emot priset.

Glada och stolta medarbetare

– Vi är så otroligt glada och stolta över det här priset. För oss är det viktigt att alla ska känna sig lika välkomna alltid, både vad gäller våra gäster och våra medarbetare. Vårt mål är att vara en inkluderande arbetsplats där alla känner sig delaktiga och utvecklas. Det här priset bara sporrar oss till att göra ett ännu bättre jobb, berättade Ida Troive, HR-chef på Gröna Lund.

Priset ska lyfta och inspirera

– Med priset vill vi lyfta fram det mest innovativa HR-teamet och inspirera resten av HR-Sverige genom att dela vidare initiativen. Vi är därför glada att nu kunna lyfta Gröna Lunds HR-teams lekfulla, normutmanande, affärsmedvetna och inspirerande tillvägagångssätt. De realiserar medarbetares drömmar både då det för många är första arbetet, men också men den snabba karriärförflyttningen som erbjuds de med rätt attityd och driv. Det sa Nathalie Berthelius, HR-och kulturchef Wise Group.


Alla vi kollegor på Djurgården säger grattis!

Gröna Lunds HR-team främjar både ungas anställning, utbildning och praktik som en gynnsam och hållbar turism  (8.6,9)