4616

Välkommen till vår hållbarhetsblogg

Djurgården har tagit emot besökare i 400 år. Just nu är det vårt ansvar att se till att vi kan ta emot besökare i ytterligare 400 år. Det är ett ansvar vi vill ta – självklart var och en, men framför allt tillsammans. För vi vet att stora utmaningar möter vi bättre tillsammans.

På Djurgården är vi nästan 60 aktörer som samarbetar och vi tar alla emot besökare från hela världen. Ett normalår välkomnar vi ungefär 15 miljoner besökare, en hissnande siffra. Tänk vilken kontaktyta.  Vi vill föra en dialog med våra besökare, med våra grannar och vänner i branschen – och vi vill föra en dialog med dig som läser. För vi tror att vi blir klokare tillsammans.

Samarbete och kunskapsdelning står i centrum.

Goda idéer ska spridas och erfarenheter delas. Det är syftet med denna blogg (ja, hela sajten faktiskt). Du kommer att möta flera av alla oss kollegor här på Djurgården som delar med sig av sina tankar. Hur tänker du?

Jag leder Kungliga Djurgårdens Intressenter som samordnar mycket av det gemensamma hållbarhetsarbetet här hos oss. Har du några tankar runt hållbarhet här på Djurgården eller generellt inom besöksnäringen? Maila mig på camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se eller plocka upp luren och slå en signal. Du når mig på 0709906973.

Camilla Zedendahl
vd Kungliga Djurgårdens Intressenter