952

Egen mugg ger rabatt på kaffet

Från engångs – till flergångsmaterial

Hållbarhet finns i Djurgårdens själ, vilket innebär att vi vill ta ansvar och tänka långsiktigt. Miljontals människor besöker oss årligen. Djurgården är stort, så det finns plats för alla – men skräp finns det inte plats för. Vi här på Djurgården har tillsammans beslutat att ta krafttag mot nedskräpningen och vi arbetar på många fronter. Här har vi sedan ett par år tillbaka krokat arm med Håll Sverige Rent.

Egen mugg ger rabatt på kaffet

Ett litet steg tar vi tillsammans – om du tar med dig din egen mugg, ger vi en rabatt på 10 % på kaffet. Gott for dig och gott får naturen. Först ut med detta är: Restaurang Eld, Junibackens restaurang, Mackverket Vrak och Sjöhistoriska Café & Bar, Skrotens Café och Skeppshandel, Skroten Matbord och Deli, Café Monika Ahlberg, Vasamuseets restaurang samt Lilla Hasselbacken.

Ett litet första steg i ett stort och viktig arbete. Vill du läsa mer om vårt åtagande? Klicka här.

Egen mugg skapar hållbar användning av naturresurser och minskar avfall (12.2,5)

Egen mugg främjar minskade föroreningar i haven på grund av nedskräpning  på land (14.1)