6740

Ens framgång är allas framgång att lära av

Hållbarhet handlar om att vi alla ska dra åt samma håll, dela kunskap och finna kraft i goda exempel. För att sedan agera. Vi söker ständigt ny inspiration. Ja, vi har till och med en särskild sida här på sajten där vi samlar på allt fantastiskt våra kollegor i branschen gör.

Det är extra roligt att glädjas och heja på varandra – det är så vi kommer framåt.

Därför lyfter vi Max Hamburgares imponerade arbete och och deras vilja att dela kunskap med hela sin bransch. Under European Foodservice Summit i januari i Hamburg presenterade vd:n Richard Bergfors ett erbjudande till konkurrenter inom branschen – nämligen möjligheten att låna deras hållbarhetschef Kaj Török. Det gillar vi!

Är du också nyfiken? Klart att det finns mer att läsa.

https://www.besoksliv.se/nyheter/max-lanar-ut-sin-hallbarhetschef/

/Camilla Zedendahl,
vd Kungliga Djurgårdens Intressenter

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash och pressbild MAX Hamburgare